Apetit Pet Shop Facebook Apetit Pet Shop Instagram Apetit Pet Shop Pinterest Apetit Pet Shop Twitter Apetit Pet Shop Google plus
Prijava/Registracija korisnika
Mogućnost poručivanja telefonom:
+381 (0)60 5111 250
Mogućnost poručivanja telefonom:
+381 (0)60 5111 250
Moja korpa (0)
Najpovoljnija i najbrža dostava hrane za životinje

Wooff - prenosive ležaljke i kreveti za pse svih rasa i uzrasta

Skandinavski dizajn i kvalitet za udobnost i miran san naših četvoronožnih prijatelja.

WOOFF ležaljke, osim posebnosti skandinavskog dizajna, karakteriše tipičan vrhunski kvalitet koji garantuje dugotrajnost. Ležaljke napravljene od čvrstog i izdržljivog materijala dostupne su u razičitim veličinama i bojama, kako bi odgovarale kućnim ljubimcima svih uzrasta i rasa, a širina u izboru boja osigurava da se uklope sa različitim stilovima uređenja enterijera.
WOOFF BOX kreveti punjeni stiropor kuglicama koje se anatomski prilogođavaju obezbeđuju visoku udobnost za kućne ljubimce.
Ove prenosive ležaljke izrađene su od nepromočivog materijala, što dodatno olakšava njihovo održavanje i upotrebu u različitim prilikama i na svakom mestu.
Ponesite ih i na putovanje, ili kada sa psom krenete u goste - čak i kao nezvan gost, ljubimac će se osećati kao kod kuće.

Strana 1 / 3
Strana 1 / 3
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode