Prijava / Registracija

Uslovi kupovine

Ovi uslovi vezani su za kupovinu bilo kog proizvoda na sajtu www.apetit.rs (u daljem tekstu "Web sajt"). Takođe sadrže važne informacije o Vašim pravima i obavezama.
Kreiranjem porudžbine Vi (u daljem tekstu "Kupac") potvrđujete da ste pročitali, prihvatili i složili se ovim uslovima, bez ograničenja. Isti su podložni promenama, stoga Vas molimo da ih pročitate pre svake kupovine…

Kompanija je ovlašćena da prodaje proizvode koji se nude na sajtu www.apetit.rs. Kompanija može da prekine prodaju bilo kog proizvoda u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Apetit.rs nastoji da svi opisi, cene i raspoloživost proizvoda budu tačni, ali ne isključuje mogućnost grešaka. Cene proizvoda koje se pojavljuju na Web sajtu su sa PDV-om, ali ne uključuju troškove transporta.

Porudžbine su neobavezujuće sve dok ne budu bile prihvaćene od strane naše Kompanije. Prihvatanje porudžbina biće saopšteno Kupcu na Web sajtu i putem e-maila. Kompanija zadržava pravo, da bez prethodne najave, ograniči količinu bilo kog poručenog proizvoda.
Provera podataka može se zahtevati pre prihvatanja bilo koje porudžbine.