Prijava / Registracija
Takson Prajm - pas sa blistavom karijerom

Takson Prajm - pas sa blistavom karijerom

Kroz istoriju upoznali smo se sa mnogim poznatim psima, njihovim životnim putevima i ljudima koji su ih na tom putu pratili. Mnogo toga smo saznali i kroz filmove, uz koje smo nekad i zaplakali. Danas vam ipak donosimo jednu lepu priču o psu Taksonu, i njegovoj uspešnoj “karijeri” u autoindustriji. Nastavite sa čitanjem i otkrijte o čemu je reč.

Ko je Takson Prajm


Takson Prajm je mešanac kojeg je usvojio Hjundai tim u Brazilu. Ovaj pas je nekada živeo na ulici nedaleko od Hjundai salona automobila, kada su ga primetili radnici i odlučili da mu pruže utočište. Ovaj čin ljudskosti ubrzo se pretvorio i u usvajanje ovog intteresantnog psa, koji sada ima ozbiljno zaduženje u okviru svog radnog mesta u prodajnom salonu. 

Kada se malo navikao na nov život, Takson je dobio zvanje konsultanta i sada “pomaže” klijentima koji žele da kupe novi automobil, tako što se sa njima igra, vozi se sa njima tokom probnih vožnji, ili jednostavno - tako što im ne smeta tokom razgledanja automobila. Naravno, Takson prisustvuje svim timskim sastancima i obožava da se druži i sa zaposlenima.

Za kratko vreme, Takson je postao toliko popularan da sada ima i svoj Instagram profil, gde možete pratiti njegove avanture u Hjundaiju.

Psi utalice - naša srca su na ulicama


Izuzev veoma plemenite namere Hjundai tima da pomogne jednoj životinji u nevolji i da mu pruži lep život, stoji i jedan veći cilj: zbrinjavanje lutalica. Naime, pokrenuta je i mini kampanja za promovisanje usvajanja i motivisanje ljudi na usvajanje napuštenih pasa, gde je u glavnoj ulozi baš Takson Prajm.

Ova promotivna kampanja, kao i profil psa Taksona generalno, je sjajan čin Hjundai tima i neće proći nazapaženo kod ljubitelja životinja. 

Da li biste vi vileli da vam Takson bude konsultant pri kupovini automobila? Mi bismo baš bili oduševljeni da nas on posavetuje!