Prijava / Registracija
string(8) "sera.jpg"

Sera

Sera je srednja kompanija iz Severne Rajne-Vestfalije. Asortiman Sera proizvoda pokriva širok izbor za akvarijume, bare i terarijume. Pored riblje hrane, tretmana i filtera, Sera nudi tehničke proizvode i proizvode za negu vode. Kao proizvođač više od 2000 proizvoda za akvarijume, bare i terarijume, Sera ima sve za negu specifičnih vrsta i držanje kućnih ljubimaca. Ukrasne ribe, škampi i gmizavci, ali i vodene biljke mogu se uspešno držati pomoću Sera proizvoda.

Održavanje akvarijuma, ribnjaka ili terarijuma izuzetno je raznolik i zanimljiv hobi. Glavna serova filozofija je da stvari ne ostanu komplikovane, omogućavajući korisnicima da se koncentrišu na onu stranu uživanja koje im kućni ljubimci nudi.

Svaki hobi ima svoj izazov, ali tu i tamo ima i problema. Za takve situacije traže se pametna rešenja. Istraživački tim Sera razvio je mnoštvo takvih rešenja tokom poslednjih decenija: počev od specifične hrane, hrane za škampe, hrane za gmizavce do uređaja za kondicioniranje vode, smanjujući uticaj stresa na vodene stanovnike tokom postupka promene vode. Visoko efikasni tretmani pomažu brzo protiv infekcija; jedinstveni medij za filtriranje siporak generiše vrhunske parametre vode.