Prijava / Registracija
string(20) "New Project (38).jpg"

Schesir

Schesir - Super premium hrana za mačke i pse organskog porekla, proizvedena od najkvalitetnije ribe i mesa organski gajene piletine i govedine. Schesir omogućuje kvalitetan i potpun obrok osetljivim i probirljivim kućnim ljubimcima. U ponudi je nova linija proizvoda koje čini meso piletine ili tunjevine u kombinaciji sa voćem, papajom, ananasom ili jabukom.

Schesir nudi suvu hranu za pse u granulama, namenjenu malim rasama pasa svih uzrasta, od štenaca do odraslih pasa. Suva hrana za mačke posebno namenjena macama svih uzrasta i vrsta, posebno formulisana hrana za sterilisane mačke, vlazna hrana u konzervama sastavljena od najkvalitetnijih komada mesa, ribe, voća i povrća, brodeti i prelivi za mačke.
Ova italijanska kompanija postaje sve konkurentnija na svetskim tržištima, zahvaljujući veoma dobrom odnosu cene i kvaliteta. Danas je Schesir jedna od najkvalitetnijih i najtraženijih hrana za mačke. Fokus je stavljen i na male rase pasa, pa je u tom segmentu Schesir već zavidno pozicioniran zahvaljujući odličnim iskustvima odgajivača i vlasnika.