Prijava / Registracija
string(20) "royal-canin-logo.jpg"

Royal Canin

Royal Canin - Jedna od najprodavanijih i najpoznatijih hrana za pse i mačke na svetu. Sinonim za kvalitet i specijalno prilagođenu ishranu kućnih ljubimaca. Ovaj francuski brend postavio je standarde u kvalitetnoj ishrani pasa i kvalitetnoj hrani za mačke.

Royal Canin pruža kompletnu ishranu za kućne ljubimce koja obezbeđuje sve hranljive sastojke neophodne za zdrav život i pravilan razvoj. Posebna pažnja usmerena je na oblik granule za pse ili mačke koja je prilagođena vilici kućnog ljubimca, kao i na svarljivost hrane koja ljubimcu pruža punu nutritivnu vrednost uzimajući u obzir starost, veličinu i uzrast psa ili mačke.
Royal Canin nudi više linija hrane za pse uzimajući u obzir veličinu psa pa su granule podeljene na linije mini, medium, maxi i giant. Pored toga izdvojene su posebne linije namenjene uzrastu psa od hrane za štence, mladih, odraslih do starijih pasa sa smanjenim energetskim potrebama. Posebna pažnja poklonjena je namenskoj hrani za pojedine rase pasa takozvani breed nutrition program, čime se Royal Canin dodatno približio klijentima i postao pionir u proizvodnji hrane za pse namenjene konkretnoj rasi. Specijalno proizvedene granule odgovaraju veličini i strukturi vilice određene rase, pružaju dodatnu podršku razvoju skeleta (rasama koje su sklone problemima sa kostima) podstiču pravilan rast dlake itd. Tako je razvijena specijalna hrana za bišone, džek rasel terijere, francuske buldoge, jorkširske terijere, vesti terijere, maletezere, mopsove, šnaucere, pudle, labrador i zlatne retrivere, boksere, buldoge, koker španijele, rotvajlere, doge, nemačke ovčare, jazavičare, čivave, ši-cue i druge rase pasa.
Royal Canin je i jedan od vodećih proizvođača hrane za mačke koja odgovara potrebama mačaka svih veličina, rasa i starosti. U ponudi je i posebna hrana namenjena mačićima kao i prilagođena suva hrana za više rasa mačaka kao sto su hrana za britansku mačku, mainekun mačku, sijamsku mačku, persijsku mačku i ostale. Royal Canin posebno izdvaja hranu namenjenu sterilisanim i gojaznim mačkama kao i hranu za izbacivanje dlaka iz stomaka mačke. Izdvojena je i l6inija hrane za mačke koje žive u zatvorenom prostoru odnosno mačke koje vreme provode spolja.
U asortimanu proizvoda Royal Canin nudi i veoma kvalitetne konzerve za pse i mačke, tzv. vlažnu hranu.