Prijava / Registracija

Purina Pro Plan Sterilised Cat - 400gr

Dodaj u korpu

649,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

Purina Pro Plan Sterilised Cat
Hrana za sterilisane mačke - Losos

Suva hrana za mačke

Potpuna hrana za kućne ljubimce, za sterilisirane odrasle mačke.
Ishrana pruža sve hranjive nutrijente koji su vašoj mački potrebni za svakodnevnu vitalnost i dugoročno zdravlje. Sadrži formulu  OPTIRENAL®, zaštitnu hranjivu mešavinu koja pomaže u očuvanju zdravih bubrega.

Kako to radi

Ukusan profil lososa i riže u ovoj hrani znači da će vaša mačka voleti ukus, dok visok sadržaj proteina osigurava zdravu opciju. Proteini čine 41% hrane, dok su masti smanjene na 12%. Ovo ga čini idealnim za sterilisane mačke, jer sadržaj masti pomaže da vaša mačka bude prave veličine i težine. U isto vreme, kombinacija ribljih proteina znači da vaša mačka neće morati da jede toliko da bude zadovoljna, pomažući da se spreči prejedanje.

Formula je stručno uravnotežena kako bi pomogla sterilisanim mačkama da ostanu zdrave tokom odraslih godina.

Nivoi proteina, masti i ugljenih hidrata posebno su prilagođeni kako bi pomogli u održavanju idealne telesne težine kod sterilisanih mačaka.

Hrskava tekstura granula dokazano štiti zube od nakupljanja plaka i kamenca.

Karakteristike proizvoda:
  • Sadrži OPTIRENAL® za zdrave bubrege
  • Održava zdrav urinarni trakt kod kastriranih/sterilisanih mačaka
  • Pomaže u održavanju zdrave telesne težine
  • Pomaže u zaštiti zuba od naslaga plaka i kamenca
Sastav: Losos (20%), dehidrirane belančevine živine, riža, kukuruzno glutensko brašno, kukuruz, pšenično glutensko brašno, pšenična vlakna, celuloza, sušeno jaje, minerali, životinjska mast, hidrolizat mesa i prerađevina životinjskog porekla, kvasci, riblje ulje.

Dodaci (po kg): Vitamin A 32000 IU/kg, Vitamin D3 1000 IU/kg, Vitamin E 670 IU/kg, Vitamin C 140 mg/kg, Monohidrat sulfata gvožđa 76 mg/kg, Kalcijum jodat bezvodni 1.9 mg/kg, Cupric sulfat pentahidrat 12 mg/kg, Mangan sulfat monohidrat 36 mg/kg, Cink sulfat monohidrat 120 mg/kg, Natrijumov selenit 0.11 mg/kg

Analitički sastav: Proteini 41%, Sadržaj masti 12%, Sirovi pepeo 7.5%, Sirova vlakna 4%

Kada ga koristiti

Sterilizacija vaše mačke ima brojne pozitivne rezultate, uključujući i rizik od trudnoće ako je žena. Mužjaci će takođe imati tendenciju da manje prše i ostaju bliže kući. To je jedan od najčešćih problema koji se javljaju kod sterilisanih mačaka. Istraživanja pokazuju da životinje verovatno dobijaju na težini posle procedure. To se dešava zato što se menja hormonski nivo mačke, što utiče na njihov metabolizam. Telo tvoje mačke zapravo treba manje hrane nego ranije, ali njihov apetit ostaje nepromenjen. Hrana sa visokim sadržajem proteina i niske masnoće može pomoći vašoj mački da se oseća kao da jede mnogo veći obrok nego što je to slučaj.

Veličina pakovanja: 400gr, 1.5kg, 10kg

Pakovanje čuvati zatvoreno, na suvom i hladnom mestu.

Poreklo proizvoda: Neenah, Wisconsin, SAD

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.