Prijava / Registracija

Purina CAT CHOW sos hairball control chicken - 85 g

Dodaj u korpu

129,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

Purina CAT CHOW sos sterilised chicken
Vlazna hrana za macke, piletina

Ako se Vaša mačka bori sa kuglicama od dlaka, ovaj recept će pomoći da ona ostane zdrava i srećna:- Od 1926, Purina eksperti koriste svoje razumevanje prirodnih uslova kućnih ljubimaca, kako bi doprineli njihovom ukupnom zdravlju i dobrobiti kroz potpunu ishranu.
Naš recept je bogat piletinom i izvorima proteina posebno odabranih za njihov kvalitet, kako bi se zadovoljile prirodne potrebe mačke. Pažljivo pripremano saprirodnim sastojcima (peršun, spanać, šargarepa, celo/cijelo zrno žitarica, cikorija i kvasci) u ukusnom receptu koji mačke spontano preferiraju. AD116.
PURINA CAT CHOW NaturiumTM Formula je posebna kombinacija vlakana iz prirodnih izvora. Sadrži prirodni izvor probiotika koji dokazano poboljšava stanje crevne mikroflore i podržava zdravo varenje Vaše mačke, tako da Vaša mačka može da dobije Više od svoje hrane.
Sa vitaminom E, da podrži imuni sistem i vitaminima B-grupe kako bi Vaša mačka efikasno koristila energiju. Purina Cat Chow je pažljivo formulisana: Bez veštačke arome/ bez veštackih boja/ bez veštačkog konzervansa.

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.