Prijava / Registracija
string(18) "oropharma-logo.jpg"

Oropharma

Oropharma - U ponudi je širok izbor dodataka hrani kao i sredstava za negu i higijenu kućnih ljubimaca. Oropharma nudi proizvode za pse, mačke, ptice i male životinje koje proizvodi Belgijska kompanija Versele Laga.

Pored adekvatne ishrane psima je neophodno pružiti i adekvatnu negu kao i dodatke hrani koji omogućuju pravilan razvoj. Preparati za jačanje zglobova i kostiju pasa, vitamini, dodaci hrani koji pospešuju varenje i poboljšavaju imunitet, granule za zdraviju i lepšu dlaku, šamponi za pse, preparati za negu očiju i ušiju pasa, sredstva za odvikavanje od griženja stvari i navikavanje za vršenje nužde na željenom mestu samo su deo asortimana proizvoda za pse koje proizvodi Oropharma. Izdvajaju se i dezodoransi za pse, mirisi koji odbijaju mužjake od kuja u teranju i drugi proizvodi.
Za mačke svakako treba izdvojiti sredstva za izbacivanje dlake iz stomaka, šampone za mačke, preparate za negu očiju i ušiju, dok za male životinje Oropharma posebno izdvaja osveživače raznih mirisa.
Reč je o jednom od najkvalitetnijih brendova koji kućnim ljubimcima omogućuju dodatke ishrani vrhunskog kvaliteta i sredstva za negu koja ce obezbediti bolju prevenciju i zdravlje mačke, psa ili glodara.