Prijava / Registracija
Ogrlice i povoci za pse

Ogrlice i povoci za pse

Šta šetamo ove sezone

Ogrlice i povoci za pse ne moraju biti samo neophodna oprema, već i modni detalj.

Trendi ogrlice

Kožna ogrlica za psa? Pamučna ogrlica? Metalna? Od velura? Izbor je na vama. Pored toga što mora biti prilagođena rasi psa i dobro pritegnuta, izbor materijala, boje, printa i dodatnih ukrasa je vaš.

Dok određenim rasama, popu buldoga, doge i mastifa, tradicionalno pašu jače i deblje ogrlice, elegantnijim pasminama treba izabrati i elegantniju oglicu.
Bilo da šetate po gradskoj vrevi, parku ili prirodi, jesenje tmurne dane možete osvežiti ogrlicama jarkih boja. Uz prefinjene male rase pasa, savršeno idu ogrlice od velura i jagnjeće kože.  Izbor boje i privezaka je na vama.

Nakon šetnje i povratka kući, idealno je skinuti ogrlicu kako bi se dlaka oporavila i vratila u svoj prirodni položaj.

Moderni povoci

Izbor funkcionalnog povoca je jako važan, jer je povodac vaš način posredne komunikacije sa psom. Suviše kratak povodac psu uskraćuje dovoljno prostora za šetnju, dok previše dugi povoci nisu dobra ideja za šetnju po gradskim ulicama zbog saobraćaja.

Fleksi povodac za pse je idealno rešenje za problem dužine. Zavisno od rase i karaktera vašeg ljubimca, možete izabrati povodac u bilo kojoj od duginih boja. Za opis karaktera vašeg pasa idealni su printovi na fleksi povocima, koji od vašeg psa mogu načiniti neodoljivu princezu, šik urbanu curu ili kul dasu.

Sa modernim ogrlicama i povocima šetnja se lako pretvara u pravu modnu poslasticu. Ali ne zaboravimo, ljubimcima je fizička aktivnost potrebna najmanje nekoliko puta u toku dana, što zauzetim vlasnicima može biti problem. Pokušajte da vašeg psa izvedete makar u jutarnju i večernju šetnju.