Prijava / Registracija

Mervue EliteFlex Forte Dog pasta - 60ml

Dodaj u korpu

1.290,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

Preparat za zdravlje i pokretljivost zglobova pasa
FORMULA TROSTRUKOG DELOVANJA ZA ZDRAVE ZGLOBOVE
EliteFlex Forte je posebno formulisan za pse kao podrška održavanju dobrog stanja zglobova i hrskavice i kao podrška u oporavku od povreda. Periodi velike aktivnosti postavljaju dodatne zahteve i utiču na pokretljivost psa. Uz to, starenje usporava prirodni proces obnove i hrskavice kod starijih pasa.

OMEGA 3 – Istraživanja su pokazala da Omega 3 masne kiseline pomažu u otklanjanju bolova, upala i bola prouzrokovanog artritisom, kao i da usporavaju dehidrataciju zglobova.
HIJALURONSKA KISELINA - Sastoji se od d-glukuronske kiseline i N-acetil D-glukozamina i nalazi se i u vanćelijskom i unutarćelijskom matriksu, posebno u mekim vezivnim tkivima pasa i mačaka. Hijaluronska kiselina ima sposobnost stvaranja visoko viskoznih rastvora, što je čini glavnim sastojkom sinovijalne tečnosti (lubrikant za zglobove) u zglobovima pasa i mačaka.
VITAMIN E – Dokazani antioksidans.
GLUKOZAMIN - Povećava nivo glikozaminoglikana u zglobovima koji predstavlja „građevinske blokove“ u sastavu hrskavice. Glukozamin će povećati sadržaj hijaluronata u zglobu. Hijaluronat je osnovna komponenta sinovijalne tečnosti - lubrikanta za zglobove.

HONDROITIN SULFAT- Prirodni „magnet za vodu“ u zglobovima da bi izdržali stalne pritiske i potrese. Hondroitin sulfat takođe inhibira enzime koji „žvaću hrskavicu“ i koji su prisutni u oštećenim zglobovima.

HELATNI CINK – Zajedno sa sumporom formira strukturno tkivo koje znamo kao keratin.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
Pogodno za štence nakon prestanka sisanja.

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.