Prijava / Registracija

Juwel Akvarijum Vision 260 White - 1kom

Dodaj u korpu

94.990,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

Juwel Akvarijum Vision 260 White
Akvarijum Vision, 260 litara, beli

Akvarijumi i oprema

Sa zakrivljenom prednjom pločom, VISION 260 LED je izraz elegancije i majstorski postavlja scenu za živu sliku akvarijuma. Sa širinom od 121 cm, VISION 260 LED nudi vam puno prostora za kreativnost.

Sigurnosni okvir baze osigurava posebno sigurno pozicioniranje i omogućava vam lako postavljanje akvarijuma, bez potrebe za posebnim nosačima.

MultiLux LED sistem osvetljenja za VISION 260 LED znači da u svom akvarijumu možete raditi udobno, čak i kada je osvetljenje uključeno.

Ultrazvučno zatvorena svetlosna jedinica je 100 posto vodootporna i ispunjava stroge evropske bezbednosne standarde.

Za optimalno filtriranje, VISION 260 LED je opremljen Bioflow L visokih performansi. Ovaj unutrašnji filter kombinuje efikasnost sa sigurnošću i čini središnji deo Juwel akvarijuma. Bioflow L je opremljen sa pet medijuma za filtriranje i tihom, snažnom cirkulacionom pumpom Eccoflow 1000.

Podesivi grejač Juwel od 300 vati koji je idealno integrisan u vodeni krug sistema filtera Bioflow L obezbeđuje pravu temperaturu u VISION 260 LED.

Sa odgovarajućim osnovnim ormarićem, Vaš akvarijum stoji na čvrstom tlu. Osnovni ormar je dostupan u istoj boji kao i akvarijum. Vrlo lako sastavljanje i veliki prostor za skladištenje, na primer za hranu za životinje, ne ostavljaju nijednu želju neostvarenom kada je u pitanju pragmatičnost.

Karakteristike proizvoda:
  • Dimenzije: 121 x 46 x 64 cm
  • Težina: 52 kg
  • Zapremina: 260 litara  
  • Raspoloživa boja: bela, crna

Poreklo proizvoda: Nemačka, EU

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.