Prijava / Registracija

Juwel Akvarijum Trigon 190 Crni - 1kom

Dodaj u korpu

77.990,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

Juwel Akvarijum Trigon 190 Crni
Akvarijum Trigon, 190 litara, crni

Akvarijumi i oprema

Iluzija dubine u najimpresivnijoj formi - TRIGON 190 LED se harmonično i neprimetno stapa u bilo koji ugao bilo koje sobe, stvarajući oazu mira za celu porodicu.
Sigurnosni okvir baze osigurava posebno sigurno pozicioniranje i omogućava vam lako postavljanje akvarijuma, bez potrebe za posebnim nosačima.

MultiLux LED sistem osvetljenja za TRIGON 190 LED znači da u svom akvarijumu možete raditi udobno, čak i kada je osvetljenje uključeno.

Ultrazvučno zatvorena svetlosna jedinica je 100 posto vodootporna i ispunjava stroge evropske bezbednosne standarde.

Za optimalno filtriranje, TRIGON 190 LED je opremljen Bioflow M visokih performansi. Ovaj unutrašnji filter kombinuje efikasnost sa sigurnošću i čini središnji deo Juwel akvarijuma. Bioflow M je opremljen sa pet medijuma za filtriranje i tihom, snažnom cirkulacionom pumpom Eccoflow 600.

Podesivi grejač Juwel od 200 vati koji je idealno integrisan u vodeni krug sistema filtera Bioflow M obezbeđuje pravu temperaturu u TRIGON 190 LED.

Sa odgovarajućim osnovnim ormarićem, Vaš akvarijum stoji na čvrstom tlu. Osnovni ormar je dostupan u istoj boji kao i akvarijum. Vrlo lako sastavljanje i veliki prostor za skladištenje, na primer za hranu za životinje, ne ostavljaju nijednu želju neostvarenom kada je u pitanju pragmatičnost.

Karakteristike proizvoda:
  • Dimenzije: 98,5 x 70 x 60 cm
  • Težina: 41,5 kg
  • Zapremina: 190 litara   
  • Raspoloživa boja: dark wood, crna

Poreklo proizvoda: Nemačka, EU

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.