Prijava / Registracija

Juwel Akvarijum Rio 240 Crni - 1kom

Dodaj u korpu

65.990,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

Juwel Akvarijum Rio 240 Crni
Akvarijum Rio, 240 litara, crni

Akvarijumi i oprema

Bezvremenski, elegantan dizajn, savršena izrada i inovativna tehnologija - na širini od 120 cm možete jednostavno uživati u savršenom pogledu. Dimenzije 121 x 41 cm i svojim klasičnim pravougaonim dizajnom, RIO 240 LED se uklapa u bilo koji dom bez ugrožavanja stila.

Njegov sigurnosni okvir baze osigurava posebno sigurno pozicioniranje i omogućava vam lako postavljanje akvarijuma, bez potrebe za posebnim osloncima.

MultiLux LED sistem osvetljenja za RIO 240 LED znači da u svom akvarijumu možete raditi udobno, čak i kada je osvetljenje uključeno.

Ultrazvučno zatvorena svetlosna jedinica je 100 posto vodootporna i ispunjava stroge evropske bezbednosne standarde.

Za optimalno filtriranje, RIO 240 LED je opremljen Bioflow M visokih performansi. Ovaj unutrašnji filter kombinuje efikasnost sa sigurnošću i čini središnji deo Juwel akvarijuma. Bioflow M je opremljen sa pet medijuma za filtriranje i tihom, snažnom cirkulacionom pumpom Eccoflow 600.

Podesivi grejač Juwel od 200 vati koji je idealno integrisan u vodeni krug sistema filtera Bioflow M obezbeđuje pravu temperaturu u RIO 240 LED.

Sa odgovarajućim osnovnim ormarićem, Vaš akvarijum stoji na čvrstom tlu. Osnovni ormar je dostupan u istoj boji kao i akvarijum. Vrlo lako sastavljanje i veliki prostor za skladištenje, na primer za hranu za životinje, ne ostavljaju nijednu želju neostvarenom kada je u pitanju pragmatičnost.

Karakteristike proizvoda:
  • Dimenzije: 121 x 41 x 55 cm
  • Težina: 48 kg
  • Zapremina: 240 litara   
  • Raspoloživa boja: crna, dark wood, light wood

Poreklo proizvoda: Nemačka, EU

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.