Prijava / Registracija

Juwel Akvarijum Rio 180 Crni - 1kom

Dodaj u korpu

49.990,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

Juwel Akvarijum Rio 180 Crni
Akvarijum Rio, 180 litara, crni

Akvarijumi i oprema

RIO 180 LED kombinuje klasični pravougaoni oblik sa najnovijom opremom. Sa kompaktnom površinom od 101 x 41 cm i klasičnim pravougaonim dizajnom, RIO 180 LED savršeno će se uklopiti u bilo koju šemu dizajna.

Njegov sigurnosni okvir baze osigurava posebno sigurno pozicioniranje i omogućava vam lako postavljanje akvarijuma, bez potrebe za posebnim osloncima.

MultiLux LED sistem osvetljenja za RIO 180 LED znači da u svom akvarijumu možete raditi udobno, čak i kada je osvetljenje uključeno.

Ultrazvučno zatvorena svetlosna jedinica je 100 posto vodootporna i ispunjava stroge evropske bezbednosne standarde.

Za optimalno filtriranje, RIO 180 LED je opremljen Bioflow M visokih performansi. Ovaj unutrašnji filter kombinuje efikasnost sa sigurnošću i čini središnji deo Juwel akvarijuma. Bioflow M je opremljen sa pet medijuma za filtriranje i tihom, snažnom cirkulacionom pumpom Eccoflow 600.

Podesivi grejač Juwel od 200 vati koji je idealno integrisan u vodeni krug sistema filtera Bioflow M obezbeđuje pravu temperaturu u RIO 180 LED.

Sa odgovarajućim osnovnim ormarićem, Vaš akvarijum stoji na čvrstom tlu. Osnovni ormar je dostupan u istoj boji kao i akvarijum. Vrlo lako sastavljanje i veliki prostor za skladištenje, na primer za hranu za životinje, ne ostavljaju nijednu želju neostvarenom kada je u pitanju pragmatičnost.

Karakteristike proizvoda:
  • Dimenzije: 101 x 41 x 50 cm
  • Težina: 29,50 kg
  • Zapremina: 180 litara   
  • Raspoloživa boja: bela, crna, dark wood, light wood

Poreklo proizvoda: Nemačka, EU

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.