Prijava / Registracija

Juwel Akvarijum Rio 125 Beli - 1kom

Dodaj u korpu

41.990,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

Juwel Akvarijum Rio 125 Beli
Akvarijum Rio, 125 litara, beli

Akvarijumi i oprema

RIO 125 LED je najmanji akvarijum u RIO asortimanu. Sa kompaktnom površinom od 81 x 36 cm i klasičnim pravougaonim dizajnom, RIO 125 LED savršeno će se uklopiti u bilo koju šemu dizajna.

Njegov sigurnosni osnovni okvir osigurava posebno sigurno pozicioniranje i omogućava vam lako postavljanje akvarijuma, bez potrebe za posebnim nosačima.

MultiLux LED sistem osvetljenja za RIO 125 LED znači da u možete uređivati svoj akvarijum, čak i kada je osvetljenje uključeno.

Ultrazvučno zatvorena svetlosna jedinica je 100 posto vodootporna i ispunjava stroge evropske bezbednosne standarde.

Za optimalno filtriranje, RIO 125 LED je opremljen Bioflow M. Ovaj unutrašnji filter kombinuje efikasnost sa sigurnošću i čini središnji deo Juwel akvarijuma. Bioflow M je opremljen sa pet medijuma za filtriranje i tihom, snažnom cirkulacionom pumpom Eccoflow 500.

Podesivi grejač Juwel od 100 vati koji je idealno integrisan u vodeni krug sistema filtera Bioflow M obezbeđuje pravu temperaturu u RIO 125 LED.

Sa odgovarajućim osnovnim ormarićem, Vaš akvarijum stoji na čvrstom tlu. Osnovni ormar je dostupan u istoj boji kao i akvarijum. Vrlo lako sastavljanje i veliki prostor za skladištenje, na primer za hranu za životinje, ne ostavljaju nijednu želju neostvarenom kada je u pitanju pragmatičnost.

Karakteristike proizvoda:
  • Dimenzije: 81 x 36 x 50 cm
  • Težina: 24 kg
  • Zapremina: 125 litara   
  • Raspoloživa boja: bela, crna, dark wood

Poreklo proizvoda: Nemačka, EU

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.