Prijava / Registracija

Hills Canine Adult Medium Perfect Digestion - 14kg

Dodaj u korpu

14.090,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

Hills Canine Adult Medium Perfect Digestion
Hrana za odrasle pse, srednjih rasa sa osetljivim varenjem

Potpuna hrana za kućne ljubimce, za odrasle pse starije od godine dana, telesne težine od 11 do 25 kg. Precizno uravnotežena prehrana s ActivBiome+ tehnologijom sastojaka (4%) za potporu zdravlja probave i mikrobioma.
Proizvod nije veštački konzervisan. Bez sintetičkih boja. Bez veštačkih ukusa.

Sadrži ActivBiome+, ekskluzivnu mešavinu prebiotika fabrike Hill's koja je pokazala da ubrzano hrani jedinstveni crevni mikrobiom vašeg ljubimca. Pospešuje kvalitet stolice i njenu redovnost jedinstvenom mešavinom prebiotika
Ukusna hrana koja sadrži zob i ječam te na taj način pruža prehrambenu uravnoteženost koja doprinosi celokupnom zdravlju vašeg ljubimca kako bi se osećao odlično. KLINIČKI DOKAZANI antioksidansi, Vitamini C i E za zdrav imunološki sastav.

Uputstva za hranjenje: Hranite preporučenom dnevnom količinom označenom na pakovanju; prilagodite količinu kako bi se održala optimalna težina. Hranite li prvi put ovom hranom? Napravite postepeni prelaz na ovu hranu kroz 7 dana mešajući sve veću količinu nove hrane u odnosu na hranu koju ste koristili. Sveža voda uvek treba biti dostupna.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suvom mestu.
*100% garancija kvaliteta, doslednosti i ukusa.

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.