Prijava / Registracija
Garderoba za pse

Garderoba za pse

Zašto je važno kakvu garderobu biramo za svog psa

Neki psi obožavaju kabanice, zimske jakne i čizme, dok je sa drugima prava umetnost obući im bilo šta. I u jednom i u drugom slučaju, hladni zimski dani zahtevaju da se pobrinete da vašem psu bude toplo. Evo kako da odaberete odgovarajuću garderobu za svog ljubimca

Veličina je važna

Biranje veličine garderobe za vašeg psa je prvi korak pri kupovini. Postarajte se da to bude odgovarajuća veličina, jer će vašem psu prevelika garderoba smetati pri kretanju, a premala ga sprečavati da se nesmetano kreće. Običnim metrom izmerite dužinu svog psa od vrata do podnožja repa. Kada znate dužinu psa, biće vam lakše da odaberete pravu veličinu.

Material, boja, print...

U zimskim mesecima, garderoba je neophodnost. U moru različitih dezena, materijala i boja, da bi napravili pravi izbor, vodite se sledećim načelima.

  • Upoznajte svog ljubimca, saznajte koji mu materijali prijaju, a koji ne.
  • Biranje dezena i kroja je zabavniji deo, birajte stvari koje će pokazati ličnost vašeg psa. Pit bul u roze plišanoj jakni? Ne tako dobra ideja.
  • Mislite na sebe dok oblačite svog psa. Ukoliko je vama potrebna perjana jakna, verovatno je i njemu.

Garderoba je način da se povežete sa svojim psom

Pored toga što je naophodna u hladnim danima, oblačenje psa vam pomaže da bolje upoznate svog ljubimca. Takođe, garderoba različitih boja razbija rutinu psećeg života i jedan je od načina da animirate svog ljubimca. Na kraju, ukoliko i napravite pogrešan izbor, i vašem psu se ne dopadne novi komad odeće, uvek može poslužiti kao glodalica.