Apetit Pet Shop Facebook Apetit Pet Shop Instagram Apetit Pet Shop Pinterest Apetit Pet Shop Twitter Apetit Pet Shop Google plus
Prijava/Registracija korisnika
Mogućnost poručivanja telefonom:
+381 (0)60 5111 250
Mogućnost poručivanja telefonom:
+381 (0)60 5111 250
Moja korpa (0)
Najpovoljnija i najbrža dostava hrane za životinje

Furminator - najprodavaniji proizvodi za negu dlake i četkanje pasa svih rasa i veličina

Furminator - Najefikasnije četke za pse svih veličina i tipova dlake koje efikasno uklanjanju mrtvu ili ućebanu dlaku kao i poddlaku. Furminator četke namenjene su i prilagođene psima svih rasa od najmanjih do gigantskih. Sa Furminatorom četkanje postaje zadovoljstvo a ne mučna obaveza. Ove četke smanjuju linjanje pasa za čak 90%. Nepotrebna dlaka i poddlaka skidaju se sa lakoćom. Adekvatan grooming, redovna nega kože i dlake su ono sto obezbeđuje zdrav razvoj i adekvatan izgled krzna psa.

Furminator je danas jedan od najprodavanijih proizvoda za negu dlake i četkanje pasa širom sveta. Proizveden je od najkvalitetnijih materijala koji obezbeđuju postojanost proizvoda, a u isto vreme olakšavaju proces četkanja i ulepšavanje dlake psa.
Pored opreme za grooming i četkanje Furminator nudi i šampone za pse, kondicionere kao i druge preparate za negu dlake koji pomažu u otklanjanju neprijatnih mirisa, smanjuju linjanje bez kupanja i olakšavaju uklanjanje nepotrebne dlake.

Strana 1 / 2
Strana 1 / 2
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode