Prijava / Registracija
 Najbolji filmovi sa psima: TOP 3

Najbolji filmovi sa psima: TOP 3

Ukoliko se ovih dana suočavate sa viškom slobodog vremena, ekipa Apetit Shop-a je mislila na vas! Nakon priče o najpoznatijim psima iz filmova, ovoga puta pričamo koji su to dobri filmovi sa psima, koje možete gledati kod kuće! Evo našeg izbora, a pokušaćemo da vam ne pokvarimo filmove pre gledanja.

#1 Umetnost vožnje po kiši


Umetnost vožnje po kiši je film rađen po bestseleru pisca Garta Stajna, prevedenom na čak 38 jezika. To svakako govori o popularnosti ove priče. To je topla priča o bezuslovnoj ljubavi između psa Enca i njegovog vlasnika - Denija Svifta, vozača formule. 

Film prati dešavanja u životu 2 najbolja prijatelja, pa čak i kada u život uđu žena, a kasnije i ćerka vlasnika ovog psa. Enco spoznaje mnoge stvari u vezi ljudskim životom i nada se da će u sledećem životu da se rodi kao čovek. Najzanimljivije je što se u filmu sve uobičajene životne situacije prikazuju iz ugla psa.

#2 Hačiko


Samo za one sa jakim srcem! Hačiko je film zasnovan za starom japanskom filmu i istinitoj priči iz Japana. Radnja se odvija tako što profesor pronalazi napuštenog psa rase akita, i između njega i životinje se stvara jaka veza.

U filmu, a i u stvarnoj priči, pas je stalno pratio svog novog vlasnika do železničke stanice, kada on krene na posao. Jednog dana, vlasnik će krenuti na posao i preminuti i više se nikada neće vratiti na stanicu. Hačiko će se i dalje verno vraćati na isto mesto narednih 9 godina, i čekati svog vlasnika dok se njegov život ne završi. On će tokom te svoje misije uticati na živote mnogih ljudi koji tuda prolaze, i naučiti ih odanosti i ljubavi.

#3 Marli i ja


Poznata komedija o paru koju kreće u avanturu braka, izgradnje karijere i porodice, i njihovog nemirnog psa, labradora Marlija. Tek oženjeni pisac dovodi psa kući i tada shvata da ima posla sa pravim malim nestaškom koji ima sposobnost da uništi sve pred sobom. Kada dođe do proširenja porodice, postaje potpuno nepredvidljivo kako će na to reagovati ova kuca od 50kg.

Da li ste vi odgledali neki od ovih filmova?

Želite najbolje za vašeg psa? Pronađite kvalitetnu hranu i opremu u našoj onlajn prodavnici za ljubimce.