Apetit Pet Shop Facebook Apetit Pet Shop Instagram Apetit Pet Shop Pinterest Apetit Pet Shop Twitter Apetit Pet Shop Google plus
Prijava/Registracija korisnika
Mogućnost poručivanja telefonom:
+381 (0)60 5111 250
Mogućnost poručivanja telefonom:
+381 (0)60 5111 250
Moja korpa (0)
Najpovoljnija i najbrža dostava hrane za životinje

Eukanuba - super premium suva hrana za pse svih uzrasta i veličina

Eukanuba - Super premium hrana za pse, potpuno izbalansirana suva hrana za pse koja podmiruje sve nutricionističke potrebe i obezbeđuje zdrav život psa. Ova Američka hrana, jedna je od najprodavanijih hrana na svetu za sve uzraste i veličine pasa. Pre gotovo 60 godina postavila je standarde u ishrani pasa i prva uvela inovacije koje su kao važeće standarde kasnije sledili i ostali brendovi. Jedna je od hrana sa najdužom tradicjom na domaćem tržištu. U nesumnjiv kvalitet Eukanube uverili su se i brojni veterinari, vlasnici i odgajivači čiji psi su hranjeni ovom super premium hranom, osvajali brojne nagrade na takmičenjima.

Eukanuba proizvodi pružaju optimalan izvor proteina, masti i ugljenih hidrata, obezbeđuju sve neophodne vitamine i minerale neophodne za pravilan rast i razvoj psa. Blagotvorno deluje na imuni sistem podstičući prirodnu regeneraciju ćelija, sadrži sve važne antioksidante, poboljšava kvalitet dlake.
Osnovni moto i cilj kompanije je dug i zdrav život ljubimaca a da bi se cilj postigao, ljubimcu je neophodno pružiti adekvatnu i kvalitetnu ishranu koju svakako nudi Eukanuba.

Eukanuba Adult PFB - High Activity 19kg - Apetit shop
7.690,00 rsd
regularna cena
Eukanuba Adult - Large Breeds 18kg  - Apetit shop
6.090,00 rsd
regularna cena
Eukanuba Adult - Medium Breeds 18kg  - Apetit shop
6.390,00 rsd
regularna cena
Eukanuba Adult - Small Breeds 18kg - Apetit shop
6.990,00 rsd
regularna cena
Eukanuba Puppy - Small Breeds 18kg - Apetit shop
7.490,00 rsd
regularna cena
Eukanuba Puppy - Large Breeds 18kg  - Apetit shop
7.390,00 rsd
regularna cena
Eukanuba Puppy - Medium Breeds 19kg - Apetit shop
7.490,00 rsd
regularna cena
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode