Prijava / Registracija

Dostava

Apetit obezbeđuje najbržu i najpovoljniju dostavu hrane i opreme za kućne ljubimce na Vašu adresu, na teritoriji cele Srbije. Rok za isporuku poručenih proizvoda je "danas za sutra" ukoliko se porudžbina potvrdi u toku radnog dana do 13.00h. Za sve ostale porudžbine rok je do 48h izuzimajući vikend i državne praznike. Dostava na teritoriji užeg centra Beograda vrši se istog radnog dana za sve porudžbine potvrđene do 13.00h.

Dostava se vrši radnim danima putem kuriske službe.
Svaki pokušaj dostave obavlja se dva puta. U slučaju da se prilikom prve isporuke primalac pošiljke ne nalazi na adresi, kurir će na adresi primaoca ili putem sms porukeostaviti izveštaj o prispeću pošiljke. Na samom izveštaju se nalazi kontakt telefon koji služi za dogovor o sledećoj isporuci u dogovorenom terminu.
Maksimalna pojedinačna težina paketa ne može biti veća od 50kg. Ukoliko ukupna težina porudžbine prelazi navedenu težinu, porudžbina se pakuje u više paketa.
Preporučujemo da po prijemu otvorite paket i utvrdite da li je došlo do eventualnih oštećenja kako bi ista prijavili kuriru i napravili zapisnik.

Za iznose preko Rsd 3.000,00 obezbeđena je besplatna dostava.
Besplatna dostava podrazumeva da kupac plaća samo vrednost proizvoda dok trošak dostave pada na teret Apetita.

Isporuka se ne obavlja subotom, nedeljom kao i za vreme verskih i državnih praznika.

Cena dostave je Rsd 199,00 za robu do 20kg (u cenu su uračunati svi troškovi dostave). Svaki naredni kilogram se tarifira sa dodatnih Rsd 16,80.

 

Način isporuke

Obzirom da se u transportu mogu uvek pojaviti vanredne okolnosti (visa sila) naš operater će Vas obavestiti o kašnjenju, a Vi imate pravo da odustanete od kupovine ukoliko Vam je obrazloženje neprihvatljivo. Iako ćemo učiniti sve napore da isporučimo proizvode Kupcu u okviru definisanih rokova isporuke, nećemo biti odgovorni za kašnjenja u prijemu i isporuci porudžbina, koja su izazvana događajem koji je izvan kontrole Kompanije.