Prijava / Registracija

Dostava

Apetit obezbeđuje najbržu i najpovoljniju dostavu hrane i opreme za kućne ljubimce na Vašu adresu, na teritoriji cele Srbije. Rok za isporuku poručenih proizvoda je "danas za sutra" ukoliko se porudžbina potvrdi u toku radnog dana do 13.00h. Za sve ostale porudžbine rok je do 48h izuzimajući vikend i državne praznike. Dostava na teritoriji centra Beograda, Banovog Brda, Novog Beograda i Zemuna vrši se istog radnog dana za sve porudžbine potvrđene do 12.00h.

Dostava se vrši radnim danima putem kuriske službe.
Svaki pokušaj dostave obavlja se dva puta. U slučaju da se prilikom prve isporuke primalac pošiljke ne nalazi na adresi, kurir će na adresi primaoca ili putem sms poruke ostaviti izveštaj o prispeću pošiljke. Na samom izveštaju se nalazi kontakt telefon koji služi za dogovor o sledećoj isporuci u dogovorenom terminu. Postoji i opcija dogovora za ostavljanje pošiljke u nekom od brojnih paketomata.
Maksimalna pojedinačna težina paketa ne može biti veća od 50kg. Ukoliko ukupna težina porudžbine prelazi navedenu težinu, porudžbina se pakuje u više paketa.
Preporučujemo da po prijemu otvorite paket i utvrdite da li je došlo do eventualnih oštećenja kako bi ista prijavili kuriru i napravili zapisnik.
 

Za iznose preko Rsd 3.000,00 obezbeđena je besplatna dostava.
Besplatna dostava podrazumeva da kupac plaća samo vrednost proizvoda dok trošak dostave pada na teret Apetita.

Isporuka se ne obavlja subotom, nedeljom kao i za vreme verskih i državnih praznika.

Cena dostave je Rsd 229,00 za robu do 20kg (u cenu su uračunati svi troškovi dostave). Svaki naredni kilogram se tarifira sa dodatnih Rsd 19,50.


Clik&Collect usluga - ukoliko ste poručili proizvod putem našeg sajta, pored mogućnosti dostave na kućnu adresu, vašu porudžbinu možete preuzeti i lično u našem objektu u Beogradu - Apetit Shop - Hadži Milentijeva 59 (link)


Način isporuke

Obzirom da se u transportu mogu uvek pojaviti vanredne okolnosti (visa sila) naš operater će Vas obavestiti o kašnjenju, a Vi imate pravo da odustanete od kupovine ukoliko Vam je obrazloženje neprihvatljivo. Iako ćemo učiniti sve napore da isporučimo proizvode Kupcu u okviru definisanih rokova isporuke, nećemo biti odgovorni za kašnjenja u prijemu i isporuci porudžbina, koja su izazvana događajem koji je izvan kontrole Kompanije.