Prijava / Registracija

District 70 Snake White - 54 x 28 x 6 cm

Dodaj u korpu

2.190,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

District 70 Snake White
Grebalica za mačke

Kada ste poslednji put razmazili svoje mačke izvan njihovih najluđih snova? Pošto naši mačji prijatelji spavaju oko 16 sati dnevno, moramo biti sigurni da se pravilno vežbaju. Inovativna Snake multifunkcionalna igračka biće savršen poklon koji je napravljen da im pruži godine zabave!

Uključite instinkt mačke da juri, lovi i igra se igračkom koja nudi različite aktivnosti. Ova multifunkcionalna igračka Snake je ploča za ogrebotine i prostor za igru, sve u jednoj velikoj kartonskoj kutiji, sa ogrebotinom na vrhu, dve kuglice sa zvončićima unutra i puno rupa za probijanje. Kartonska grebalica na vrhu privlači njihove instinkte kandžama, dok će dve kuglice sa zvončićima zadovoljiti svog unutrašnjeg lovca. Vaša mačka će nesumnjivo voljeti da juri lopte satima po stazi!

Svaki vlasnik mačke zna da njihovi mačji prijatelji imaju prirodnu želju za lovom. Za razliku od mačaka na otvorenom, zatvorene mačke imaju ograničene mogućnosti zabave i vežbanja tokom dana. Da bi zamenili zanimljive stvari koje bi pronašli napolju, stvorena je igračka Snake. Promoviše zdravu vežbu, ali istovremeno ispunjava instinktivne želje vaše mačke da juri i lovi.

Za razliku od mnogih drugih igračaka za grebanje mačaka koje dobro funkcionišu, ali ne izgledaju sjajno u modernom domu, ovaj zaobljeni komad je dovoljno atraktivan da ne morate da se krijete kada vas posete prijatelji ili porodica. Dostupan u dve boje, Snake se takođe može koristiti za zabavu malih grupa mačaka u domovima sa više mačaka zbog svoje veće veličine. Napravljena od izdržljivih materijala, ova zabavna igračka izluđivaće mačke dok udaraju lopticama oko staze!

- Moderna višenamenska igračka za mačke
- Savršeno za interaktivnu igru
- Podstiče prirodne lovačke instinkte vaše mačke
- Kartonska grebalica na vrhu za oštrenje kandži
- Jingling kuglice sa zvoncima unutra da bi privukle mačke
- Odličan način za promociju zdravog vežbanja za zatvorene mačke svih starosnih grupa
- Dimenzije: 54 x 28 x 6 cm

Poreklo proizvoda: Van Nelle Fabriek, Netherlands EU

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.