Prijava / Registracija

District 70 Sardine Black - 60 x 30 x 30 cm

Dodaj u korpu

7.990,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

District 70 Sardine Black
Kućica i grebalica za mačke

Sardine je jedinstveno 2-u-1 grebanje za mačke i skrovište u pećini. Ako tražite zonu udobnosti za svog mačjeg prijatelja, ne tražite dalje. Uz Sardine možete imati vrlo moderan dom, ali i koji vašoj mački pruža privatnost za kojom žude. Znatiželjne mačke mogu se popeti na vrh Sardine kako bi je koristile kao platformu sa koje mogu gledati kako svet prolazi.

Svaki vlasnik mačke zna da mačke vole karton. Svestrani materijal nudi našim dlakavim prijateljima mnogo srećnih trenutaka, od grebanja i izležavanja do skrivanja i igranja. Koristimo samo najfinije reciklirani valoviti karton koji sadrži neškodljiv lepak i bez mirisa. Bilo koja stvar koja sadrži uzorak valovitog kartona uvek ima zapanjujući efekat. Valoviti karton mačke koriste za grebanje kako bi naoštrile kandže i dobro se protežu. Ekološki nameštaj za ogrebotine u District 70 drži mačke podalje od vašeg nameštaja i njegovih kandži negovanih tokom cele godine.

District 70 prava je poslastica i za vas i za vašeg dlakavog prijatelja. Osim što ćete maziti svog ljubimca sa njihovim novim omiljenim okrugom, istovremeno možete da ažurirate i svoj enterijer. Krov ove grebalice Sardine prekriven je valovitim kartonom, savršen za ogrebotine vaše mačke. Atraktivan i privlačan dizajn sardine dopunit će svaki moderan dom. Takođe garantuje puno mogućnosti za nezaboravne foto sesije!

- Ekološki prihvatljiva i moderna grebalica / ležaljka za mačke
- Omogućava mački da se penje, grebe, trlja i igra skrivača
- Savršeno za grebanje, spavanje i igranje
- Od valovitog kartona
- Atraktivan dizajn i dostupan u tri boje: crnoj, beloj i ružičastoj
- Savršeno za mačke svih veličina
- Dimenzije: 60 x 30 x 30 cm
- Dimenzije otvora: 18 cm (v) x 20 cm (š)

Poreklo proizvoda: Van Nelle Fabriek, Netherlands EU

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.