Prijava / Registracija

District 70 Orb - 37 x 32 x 32 cm

Dodaj u korpu

7.390,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

District 70 Orb
Kućica i grebalica za mačke

Postoji razlog zašto se mačke vole sklupčati u male prostore kada pokušavaju da odspavaju. Mačke cene ugodan osećaj i Orb to pruža! Orb je luksuzni krevet za mačke koji pruža vašoj mački idealno mesto za povlačenje kada stres dana postane previše. Uz Orb možete imati vrlo moderan dom, ali i koji vašoj mački pruža privatnost za kojom žude. Orb je samo mesto za sanjanje o avanturama koje dolaze. Imajte na umu da je Orb pogodan samo za male mačke.

Svaki vlasnik mačke zna da mačke vole karton. Svestrani materijal nudi našim dlakavim prijateljima mnogo srećnih trenutaka, od grebanja i izležavanja do skrivanja i igranja.Bilo koji predmet koji sadrži kartonski uzorak uvek ima zapanjujući efekat na mačke. Mačke grebalicu koriste za grebanje kako bi naoštrile kandže i da bi se dobro protegle. Ekološki nameštaj za ogrebotine u District 70 drži mačke podalje od vašeg nameštaja i njegovih kandži negovanih tokom cele godine.

District 70 prava je poslastica i za vas i za vašeg dlakavog prijatelja. Osim što ćete maziti svog ljubimca sa njihovim novim omiljenim okrugom, istovremeno možete da ažurirate i svoj enterijer. Orb je moderan, pruža vašoj mački šik mesto za odmor, kao i poboljšava izgled vašeg enterijera. Izvucite maksimum iz sesije spavanja vaše mačke!

- Ekološki i trendi mačka ogrebotina
- Savršeno za grebanje, spavanje i skrivanje
- Pruža sigurnost i udobnost
- Izrađen od recikliranog kartona
- Pogodno samo za male mačke
- Dimenzije: 37 x 32 x 32 cm
- Dimenzije otvora: 14,5 cm

Poreklo proizvoda: Van Nelle Fabriek, Netherlands EU

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.