Prijava / Registracija

District 70 Mixtape Emerald - 54 x 31 x 35 cm

Dodaj u korpu

7.990,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

District 70 Mixtape Emerald
Kućica i grebalica za mačke

Svi znamo da se naši mačji prijatelji vole odmarati u kartonskim kutijama, ali posedovanje puno praznih kutija u našem domu zapravo ne donosi sjajan dizajn enterijera. Zašto provesti popodne opuštajući se u dosadnoj, običnoj i staroj kutiji, kad postoji i prilika da se ogrebete po svojoj traci za miks? Pustite da se vaša mačka premota na 80-e tako što ćete zabiti svoje šape u male rupe!

Naši mačji prijatelji vole da grebu nameštaj za vežbanje, zadovoljstvo i obeležavanje svoje teritorije, pa zašto ne biste taj instinkt pomešali sa malo zabave? Dostupan u dve boje, Mixtape je inspirisan oblikom kasete. Vaša mačka će moći ogrebati i unutrašnjost i spoljašnost Mixtape-a, sesti na krov da bi na brzinu odspavala ili spavala unutra kada zapravo više voli da se sakrije. Ova kućica i grebalica za mačke trebalo bi da bude na vrhu liste za kupovinu svake mace i pružiće desetine smešnih slika za vaš Instagram nalog!

Da li se vaša mačka ranije igrala sa kartonskim kutijama? Tada znate da su mačke lude za svime što uključuje karton. Ovaj Mixtape uopšte neće biti izuzetak! Tekstura valovitog kartona pruža pravo mesto za zadovoljavanje prirodnog instinkta ogrebotina vaše mačke. Valoviti karton omogućava mačkama da oštre nokte štedeći nameštaj u vašem domu. Reverzibilna karakteristika čini da grebanje traje duže od većine ostalih. Koristimo samo najfiniji valoviti karton koji sadrži neškodljiv lepak i bez mirisa.

Treba da unesete malo stila i funkcionalnosti u život svoje mačke? Nameštaj Distrikta 70 čini atraktivnu alternativu tradicionalnim drvećima mačaka i stubovima za grebanje mačaka. Ne samo da je ova Mixtape grebalica zabavna za vašeg krznenog prijatelja, već je i lep i smešan dodatak vašem domu!

- Trendi grebalica za mačke koja pruža beskrajnu zabavu
- Reverzibilna karakteristika čini da grebanje traje duže od većine ostalih
- I iznutra i izvana mogućnosti ogrebotina
- Napravljeno od ekološkog valovitog kartona
- Zabavan retro dizajn koji je dostupan u dve boje: crnoj i smaragdnoj
- Dimenzije: 54 x 31 x 35 cm

Poreklo proizvoda: Van Nelle Fabriek, Netherlands EU

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.