Prijava / Registracija

District 70 Cocoon Brown - S

Dodaj u korpu

8.290,00 RSD

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

District 70 Cocoon Brown
Ležaljka za pse i mačke

District 70 nudi klasični jastuk sa modernim preokretom koji će obožavati svaka mačka ili pas. Cocoon je luksuzni kružni pleteni krevet za kućne ljubimce koji vašoj mački ili psu pruža idealno mesto za povlačenje kada stres dana postane previše. Ovaj vrhunski krevet dizajniran je da primi čak i najsvetiji snoozer. Niski korak preko ulaza omogućava lak pristup vašem psu ili mački. Unutra će vaš ljubimac pronaći mekani jastuk koji se može prati ručno blagim deterdžentom.

Dodajte izuzetan stil u svoj enterijer pomoću Cocoon of District 70. Klasični, prirodni dizajn dodaje notu klase svakom savremenom domu. Cocoon je praktičan i udoban, sa prirodnim pletenim materijalima koji se kombiniraju u elegantnom dizajnu koji je savršen za modernog vlasnika kućnih ljubimaca. Vaša mačka ili pas garantovano će voleti svoj novi krevet, tako slatki snovi svim onim udobnim mačkama i psima tamo!

Cocoon je dostupan u dve različite veličine. Veličina S (40 x 40 x 15 cm) pogodna je za sve rase mačaka, ali i za jorkširskog terijera, čivavu, tekela i maltezera. Veličina M (60 x 60 x 20 cm) služi za dve veće rase mačaka, kao što su Maine Coon's i Border Collie, Retriver, koker španijel ili Mini Labradoodle.

- Vrhunski luksuzni krevet za mačke i pse
- Napravljeno od ekološkog trajnog pletera
- Za dodatnu udobnost uključen je mekani jastuk koji se može ukloniti
- Nizak ulaz za lak pristup
- Pruža sigurnost i udobnost
- Dimenzije S: 40 x 40 x 15 cm
- Dimenzije M: 60 x 60 x 20 cm

Poreklo proizvoda: Van Nelle Fabriek, Netherlands EU

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.