Prijava / Registracija

District 70 Casa Cognac - 45 x 45 x 60 cm

5.490,00 RSDBlack Friday popust

Automatska dostava
Čekirajte ovu opciju i zatim odabrati vremenski period dostave ovog proizvoda proizvoda. Više informacija ovde.x

poručite telefonom
+ 381 (0)60 5111 250

District 70 Casa Cognac
Kućica za pse i mačke

Nije li život kućnih ljubimaca divan? Mogu da provedu do 16 sati dnevno spavajući, a sa toliko sati spavanja treba im mirno i udobno mesto. Vaš ljubimac apsolutno neće imati problema da se udobno oseća u ovoj jazbini. Savršeno je mesto za dremanje i sanjarenje o svim avanturama koje dolaze. Ova jazbina za mačke / pse dovoljno je prostrana za male pse i veće pasmine mačaka koji će uživati u mirnom odmoru u ovom toplom udobnom krevetu.

Mačke mogu da spavaju svuda. Oni mogu pronaći najčudnija mesta i najčudnije položaje za ulazak u svoje snove. Međutim, uvek je dobro imati lep krevet za stiskanje! Casa je dizajniran za lako postavljanje, pruža udobno mesto za vašu mačku ili psa i dodaje nešto dodatno vašem enterijeru.

Moderan uređenje doma nije samo za ljude. Zašto svom krznenom prijatelju ne poklonite nameštaj koji će mu se svideti? Casa dodaje udobnost za vašeg kućnog ljubimca, kao i privlačan i elegantan za vaš enterijer. Reverzibilni unutrašnji jastuk čini udoban krevet za vašeg ljubimca, a budući da ima dva dizajna, možete ga jednostavno preokrenuti kako bi odgovarao vašem raspoloženju i dekoru doma. Casa je takođe odličan za putovanja, jer ga je lako sastaviti stavljanjem konopa i preklapanja za nekoliko sekundi.

- Moderan i pametan dizajn lepo se uklapa u većinu kućnih dekora
- Reverzibilni unutrašnji jastuk sa dva dizajna (može se prati u mašini)
- Kružni ulaz im olakšava ulazak i izlazak
- Pogodno za potpuno odrasle mačke i male pse
- Dimenzije: 45 x 45 x 60 cm
- Prečnik otvora: 17 cm

Poreklo proizvoda: Van Nelle Fabriek, Netherlands EU

* Slike proizvoda su informativnog karaktera.
** Za podatke o proizvodu, merodavan je opisni tekst istog.