Apetit Pet Shop Facebook Apetit Pet Shop Instagram Apetit Pet Shop Pinterest Apetit Pet Shop Twitter Apetit Pet Shop Google plus
Prijava/Registracija korisnika
Mogućnost poručivanja telefonom:
+381 (0)60 5111 250
Mogućnost poručivanja telefonom:
+381 (0)60 5111 250
Moja korpa (0)
Najpovoljnija i najbrža dostava hrane za životinje

Bento Kronen - super premium suva hrana za mačke i pse

Bento Kronen - Super premium hrana za pse i super premium hrana za mačke. Razvijena da pruži najbolje nutritivne vrednosti i izbalansiranu ishranu pasa i mačaka Bento Kronen nudi više vrsta hrane u zavisnosti od starosti, veličine i aktivnosti ljubimca.

Kao najkvalitetnija hrana za pse izdvaja se linija Nutritional Balance sastavljena od najkvalitetnijih proteina jagnjećeg i pilećeg mesa, jaja, lososa kao i optimalnog balansa kalcijuma, minerala i aminokiselina koji omogućuju optimalan rast i razvoj psa.
Bento Kronen super premium suva hrana za mačke pruža kompletnu, izbalansiranu i lako svarljivu hranu kako za mačiće, tako i za odrasle i starije mačke.
Optimalan odnos cene i kvaliteta izdvaja Bento Kronen kao jednu od najboljih i najprodavanijih hrana za pse i mačke na svetskom tržistu.
Danas se Bento Kronen proizvodi mogu pronaći i pod nazivom "Versele Laga".

Strana 1 / 15
Versele Laga Crispy snack popcorn 1,75kg - Apetit shop
919,00 rsd
regularna cena
Sanicat Clean Oxygen Power 10 l - Apetit shop
799,00 rsd
regularna cena
Strana 1 / 15
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode