Prijava / Registracija

Automatska dostava

Umorni ste od prevoza do prodavnice, nošenja teških kesa i džakova?  Želite da uštedite novac i vreme prilikom poručivanja ili postanete član Apetiti kluba?
Rešenje je naša automatska dostava, najlakša i najsigurnija dostava hrane i opreme za Vaše kućne ljubimce.

Da biste dobijali omiljene proizvode Vaših ljubimaca prema rasporedu koji želite dovoljno je da selektujete opciju automatska dostava (nalazi se ispod cene u opisu proizvoda)  nakon čega se otvara padajući meni u kome možete odabrati vremenske intervale dostave odabranog proizvoda.  Nakon inicijalne porudžbine koju procesuiramo odmah nakon potvrde, u periodima koji ste odabrali obaveštavaćemo Vas o novoj.

Na Vaš e-mail stići će obaveštenje sa linkom sa potvrdu porudžbine proizvoda za koji ste odabrali automatsku dostavu. Klikom na poslati link vršite porudžbinu bez dodatnog gubljenja vremena u pretrazi.

U slučaju da Vam određeni proizvod više nije potreban ili ne želite da ga dobijate automatski, automatsku dostavu možete otkazati jednostavnim klikom  na "otkaži automatsku dostavu" u Vašem e-mailu koji ste dobili prilikom poručivanja ovog proizvoda.

Ukoliko u periodu od 24h od dobijanja e-maila ne potvrdite porudžbinu, kontaktiraće Vas naš operater kome istu možete potvrditi putem telefona ili je na isti način otkazati.

Nakon prve izvršene porudžbine putem automatske dostave stičete status člana Apetit kluba koji donosi posebne pogodnosti (pogledati informacije o Apetit klubu).

Izborom automatske dostave štedite vreme, novac  i eliminišete mogućnost da Vaš ljubimac ostane bez omiljene hrane , poslastice ili  igračke.

Prepustite nama da mislimo o njihovim potrebama.
Učinite život jednostavnijim!