Prijava / Registracija

Apetit shop - Pet Shop na Vračaru, u srcu grada!

Nakon nekoliko godina uspešnog rada naše online prodavnice, odlučili smo da na jednom mestu objedinimo bar delić naše bogate ponude. Izašli smo u susret svim našim kupcima koji više vole da kupuju opremu i hranu za ljubimce uživo, i otvorili vrata našeg prvog pet shop-a!

Bilo da tražite hranu ili opremu za vašeg ljubimca, Apetit Shop vam nudi sve navedeno i još mnogo toga - od sada i na fizičkoj lokaciji! Posetite nas na lokaciji na Vračaru, i nabavite sve što je potrebno vašem ljubimcu. Širok asortiman našeg pet shop-a nudi vam hranu i opremu za pse, mačke, ptice i male životinje.

Naš pet shop na Vračaru u svojoj ponudi ima najkvalitetnije povoce i ogrlice za vašeg psa, a tu su i hrana i poslastice za sve ljubimce. Odabrali smo najkvalitetnije za vaše ljubimce, nastojeći da učinimo srećne i njih, ali i vas kao vlasnike.

Posetite naš pet shop na Vračaru i odaberite poklon za vašeg ljubimca, ali i poklon za osobu koja je vlasnik psa, mačke, ptice i male životinje!

Apetit pet shop na Vračaru nalazi se u ulici Hadži Milentijeva, broj 59. Radno vreme radnim danima je od 9 do 20h, dok subotom radimo od 9 do 14h. Svratite i pogledajte šta sve imamo u ponudi. Vidimo se u Apetitu!