Prijava / Registracija
string(10) "alleva.jpg"

Alleva

Kompletan asortiman proizvoda, sa rešenjima za štenad i odrasle kućne ljubimce, kao i za fiziološke uslove kao što su trudnoća ili laktacija, odbačena u 3 linije za održavanje i 1 funkcionalnu liniju za određene prehrambene svrhe (savetuje veterinar). 

Glavna linija Alleva je Holistic, proizvod bez žitarica, bogat proteinima iz svežeg i dehidriranog mesa odličnog kvaliteta, sa smanjenim izvorima skroba (sa niskim glikemijskim indeksom u poređenju sa onima koji se tradicionalno koriste u hrani za kućne ljubimce), vrlo visok nivo dodataka ishrani i karakteriše ih izuzetno moćan kompleks fitonutrijenata. 

Alleva Natural je linija proizvoda bazirana na svežem mesu, za tradicionalniji pristup, ali sa niskim učešćem žitacira, smeđim pirinčem i najboljeg što daje bundeva, sa visokim nivoom dodataka ishrani za dobrobit svakog dela tela, od zglobova do srca. 

Alleva Equilibrium linija proizvoda vodi računa o ishrani osetljivih pasa i bavi se proizvodima za kontrolu težine, sa svežim mesom, pirinčem, voćem i povrćem. 

Konačno, linija Alleva Care, za „posebne nutricionističke svrhe“ (koju će savetovati veterinar), može nutritivno podržati telo zahvaljujući dokazanim konceptima ishrane i funkcionalnosti bioaktivnih prirodnih sastojaka podržanih naučnim testovima. 

Svi proizvodi su kuvani na pari i zaštićeni prirodnim antioksidantima,